Cum să ștergeți sau să dezactivați un cont Instagram

Există o mare diferență între ștergerea și dezactivarea contului dvs. Instagram. Dacă doriți să ștergeți contul Instagram, este de fapt destul de ușor de făcut. Dar când ștergeți Instagram, ștergeți definitiv Instagram; acest cont a dispărut pentru totdeauna. Dacă doriți doar să faceți o pauză sau să vedeți cum s-ar simți să ștergeți Instagram, aveți și opțiunea de a dezactiva Instagram, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de dezactivarea temporară a contului dvs. Instagram. Când dezactivați Instagram, aveți întotdeauna opțiunea de reactivare a contului dvs. Instagram în viitor. Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți definitiv contul dvs. (sau să ștergeți un al doilea cont Instagram), vă vom arăta cum să renunțați la Instagram. Iată cum să ștergeți un cont Instagram sau să dezactivați temporar Instagram prin dezactivare.

Ștergeți Instagram vs. Dezactivați temporar Instagram

Dacă știți că doriți să ștergeți definitiv Instagram, nu voi încerca să vă conving în alt mod. Dar dacă sunteți pe gard sau pur și simplu nu știați că aveți altă opțiune, permiteți-mi să explic diferența dintre ștergerea contului dvs. Instagram și dezactivarea acestuia.

Este bine să rețineți că, indiferent dacă alegeți să ștergeți Instagram sau să îl dezactivați, va trebui să faceți acest lucru dintr-un browser, de preferință pe un computer.

Ștergeți permanent Instagram

Dacă ștergeți contul Instagram, tot ceea ce este asociat contului respectiv este șters definitiv. Asta include fotografiile, adepții, profilul, comentariile, videoclipurile, plăcile etc. Pentru mulți oameni, asta poate fi punctul. Dacă doriți să renunțați complet la Instagram sau mai degrabă să începeți din nou de la zero, nu există niciun motiv să nu vă ștergeți contul. Poate că ați șters aplicația încă o clipă, dar toate informațiile dvs. se află încă pe undeva pe Instagram - este probabil o idee bună să mergeți mai departe și să vă ștergeți contul dacă nu intenționați să reveniți la Instagram în viitor. Faceți clic aici pentru a trece la modul de ștergere a unui cont Instagram. Dacă, pe de altă parte, preferați să ascundeți toate informațiile despre Instagram, citiți mai departe pentru a afla despre dezactivarea Instagram.

Dezactivați / Dezactivați temporar Instagram

Această opțiune este perfectă pentru persoanele care au nevoie de o pauză. Mergand in vacanta? Luând o săptămână socială de curățare a mass-media? Indiferent de motiv, dezactivarea temporară a contului dvs. Instagram vă permite să vă ascundeți fotografiile, profilul, videoclipurile, plăcile și comentariile din lumea Instagram până când vă conectați din nou în cont. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o pauză de la Instagram, dar nu sunt gata să se angajeze complet de ștergerea contului Insta.

Cum să ștergeți un cont Instagram

  • Într-un browser, vizitați pagina specială Șterge contul dvs. de la Instagram.
  • Dacă nu sunteți deja conectat (ă), faceți acest lucru.
  • Unde se spune: De ce ștergeți contul dvs.? Selectați un răspuns din meniul derulant.

  • În funcție de ceea ce selectați, Instagram vă va oferi câteva modalități de a vă ajuta să remediați preocuparea sau problema dvs. fără a șterge contul. Dacă totuși doriți să ștergeți contul dvs., derulați în jos.
  • Găsiți unde se spune Pentru a continua, introduceți parola. Introduceți parola.
  • Odată ce ați apăsat butonul "Ștergeți definitiv contul meu", nu mai mergeți înapoi. Faceți clic pe butonul respectiv, iar contul dvs. Instagram va fi șters.

Cum să dezactivați un cont Instagram

Dacă, în schimb, doriți să dezactivați temporar contul dvs. Instagram, iată cum:

  • Într-un browser, vizitați Instagram.
  • Conectați-vă la cont dacă nu sunteți deja conectat (ă).
  • În colțul din dreapta sus, atingeți pictograma Profil care arată ca capul și umerii unei persoane.
  • În partea de sus a profilului dvs., atingeți Editare profil.

  • Derulați în jos până jos. În dreptul butonului Trimiteți, veți vedea un link care spune: Dezactivați temporar contul meu. Apasa pe el.

  • Acum, Instagram va întreba de ce faci asta. Unde se spune: De ce dezactivezi contul tău? Selectați o opțiune din lista derulantă.
  • În funcție de răspunsul dvs., Instagram vă poate oferi câteva sugestii sau linkuri pentru a ajuta articolele pentru a vă îmbunătăți experiența, pentru a vă schimba opțiunile de confidențialitate etc. Încă doriți să dezactivați acel cont? Derulați pe ea.
  • În caseta următoare, reintroduceți parola.
  • Faceți clic pe butonul din partea de jos, care afișează Dezactivarea temporară a contului.

  • Făcând acest lucru vă va deconecta de la Instagram și ascundeți contul dvs. și tot ce merge cu el.

Cum să reactivați un cont Instagram care a fost dezactivat

  • Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați.
  • Vizitați Instagram.com sau descărcați și deschideți aplicația Instagram de pe dispozitiv.
  • Conectați-vă la contul dvs. care a fost dezactivat.
  • Și totul se întoarce, este vizibil și exact unde ai lăsat-o.