Cum să ștergeți albume foto de pe iPhone

Oricare dintre albumele foto pe care le-ați creat în aplicația Photos pe iPhone sunt și albume foto pe care le puteți șterge de pe iPhone. Singurele albume de fotografii iPhone pe care nu le puteți șterge sunt folderele de stocuri ale Apple, cum ar fi Favorite și Camera Roll sau Toate fotografiile. Cu toate acestea, puteți șterge albumul Ascuns fotografiile prin eliminarea tuturor fotografiilor din acesta. Ștergerea albumelor foto de pe iPhone este ușor de făcut și fotografiile pe care le ștergeți nu vor fi șterse din Camera Roll sau All Photos, ceea ce înseamnă că puteți șterge albumele foto fără a pierde imaginile din interior. Iată cum puteți șterge albume foto de pe iPhone.

Cum să ștergeți albume foto de pe iPhone:

  • Deschideți aplicația Fotografii și navigați la Albume din partea dreaptă jos a ecranului.

  • Atingeți Edit (Editare) în colțul din dreapta sus.

  • În albumul My Albums, veți vedea albumele de fotografii pe care le-ați creat pe care le puteți șterge. Pentru a șterge un album foto, atinge cercul roșu din colțul albumului.

  • Confirmați ștergerea albumului.