Cum să știu dacă cineva a blocat numărul dvs. pe iPhone (ACTUALIZAT PENTRU iOS 12)

Ați încercat să luați legătura cu un prieten sau cu un membru al familiei, dar nu v-au returnat apelurile sau mesajele. Sunt pur și simplu ocupați, sunt ceva în neregulă cu telefonul lor sau au blocat numărul dvs.? Cum poți spune dacă cineva ți-a blocat numărul? Nu există o modalitate sigură de a ști dacă numărul tău este blocat, dar există câteva semne care indică faptul că cineva ți-a blocat numărul de la trimiterea mesajelor sau de a apela. Am trecut deja la modul de blocare a unui număr, precum și cum să blocați numărul sau să sunați în mod privat, acum să trecem peste indicii că apelurile și mesajele din iPhone sunt blocate.

iMessage Not Delivery: Cum să știu dacă cineva ți-a blocat numărul

Dacă cineva v-a blocat pe dispozitivul dvs., nu veți primi o alertă atunci când se întâmplă. Puteți utiliza în continuare mesajul iMessage pentru a trimite textul fostului dvs. contact, dar acestea nu vor primi niciodată mesajul sau nicio notificare a unui text primit în aplicația lor Mesaje. Există un indiciu că ați fost blocat. Priviți sub ultimul text pe care l-ai trimis înainte de a bănui că ai fost blocat, se spune Delocat?

Dacă iMessage-ul anterior spune că a fost livrat, dar cel mai recent nu este, poate însemna că ați fost blocat. După cum puteți vedea în fotografia de mai jos, cele două mesaje pe care le-am trimis sora mea în timpul experimentului nostru de blocare nu au fost niciodată etichetate cu o notificare de livrare.

Mesaj iPhone (iMessage) nu este livrat: Utilizați SMS pentru a spune dacă cineva a blocat numărul dvs.

Dacă doriți ca un alt indicator să blocheze numărul dvs., activați mesaje SMS pe iPhone. În acest fel, când mesajele iMessages nu trec, dispozitivul dvs. va retrimite mesajul utilizând planul de date. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, iPhone-ul meu a încercat cu îndârjire să-mi trimită din nou mesajul iMessages în formă de SMS, indicat de bulele de text verde.

Dacă și mesajele dvs. SMS nu primesc un răspuns sau o confirmare de livrare, este un alt semn că ați fost blocat.

Cum sa-ti dai seama daca numarul tau este blocat: nu ar putea sa nu deranjeze modul?

Dacă persoana pe care ați scris-o nu v-a blocat și iPhone-ul dvs. este în modul "Nu deranjați", atunci când iPhone-ul lor iese din "Nu deranjează", vor primi atât notificări, cât și mesajul iMessage.

Pentru a arăta acest lucru, colegul meu Sarah nu mi-a blocat numărul pe iPhone pentru primul mesaj din imaginea de mai jos, apoi ma blocat pentru al doilea mesaj "Hei Sarah - text de testare". Pentru cea de-a doua fotografie, Sarah și-a setat iPhone-ul să nu deranjeze. Puteți vedea în prima fotografie de mai jos că pentru primul text deblocat există o notificare de livrare. Cel de-al doilea text blocat nu conține nici o notificare trimisă de sub ea. Pentru textul în timpul funcției Nu deranjați, o notificare de livrare a apărut chiar în sus, deși mesajul nu a fost difuzat până când modul "Nu deranjați" a fost dezactivat. Prin urmare, trebuie să concluzionăm că, dacă cineva are modul "Nu deranjați", veți primi în continuare notificări de livrare pentru mesajele dvs., dar nu veți fi dacă ați fost blocat.

Mergeți direct la mesajul vocal: Cum să știți dacă cineva ți-a blocat numărul

Deci, textul dvs. nu a fost răspuns și nu există nici o verificare a livrării. Există totuși posibilitatea ca telefonul să nu funcționeze din nici un motiv. Dacă nu există o urgență, aștept să-i sun pe prieten sau pe membru al familiei. Dacă textul dvs. nu mai răspunde după câteva ore și decideți să sunați, iată cum puteți fi sigur că ați fost blocat:

Pentru acest experiment, am cerut sorei mele să-mi blocheze numărul, și iată ce am descoperit. Telefonul a sunat, dar foarte scurt, nici măcar un inel complet înainte de conectarea la mesageria vocală. Am reușit să las un mesaj ca și eu cu orice apel deblocat, dar a apărut într-o secțiune separată a mesageriei vocale de pe iPhone; în secțiunea blocată a apelurilor. După ce mi-a deblocat, sora mea a fost anunțată în mod obișnuit despre mesageria vocală pe ecranul de blocare al iPhone-ului. În timp ce eram blocat, totuși, nu exista nicio modalitate pentru care să știe că am sunat și nici o notificare cu privire la mesajul vocal blocat. Singura modalitate în care știa că am sunat a fost când a deschis seratele vocale și a verificat secțiunea Mesaje blocate.

Dacă numărul dvs. de telefon nu este blocat, iar persoana pe care încercați să o contactați are telefonul în modul Nu deranjați, mesageria vocală va merge la secțiunea obișnuită, deblocată. De asemenea, dacă apelați de două ori în decurs de trei minute și nu sunteți blocat, al doilea apel poate trece prin funcția Apeluri repetate. Caracteristica Apeluri repetate nu reprezintă o garanție pentru cel de-al doilea apel prin care treceți. Așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos, există opțiunea de a dezactiva apelurile repetate.

Acum, că aveți câteva indicii utile pentru a verifica textele și apelurile dvs., veți putea spune cu o asigurare rezonabilă dacă numărul dvs. a fost blocat sau nu. Este întotdeauna cel mai bine să vorbești direct cu persoana în cauză. Sperăm că a fost o neînțelegere; dar dacă au intenționat să te blocheze și nu mai vor să intre în contact, să-l citești pentru a experimenta și a trece mai departe.

Top imagine de credit: leungchopan / Shutterstock.com