Cum să lăsați un text de grup pe iPhone

Textele din grupuri pot ajuta pe toți să se țină în buclă, dar uneori conversația continuă atunci când ați terminat și doriți să nu mai primiți notificări cu privire la ceea ce fac oamenii de text. Iată cum să lăsați un text de grup pentru utilizatorii iOS sau iMessage și cum să opriți conversația dacă unii membri nu folosesc iMessages, cum ar fi utilizatorii de Android.

Related: Cum să blocați un contact pe iPhone

Pentru a lăsa un text de grup atunci când toți membrii folosesc iMessage:

Puteți afla dacă toată lumea folosește iMessage nu doar prin bulele textului albastru, ci și pentru că veți avea opțiunea de a părăsi conversația și puteți urma aceste instrucțiuni:
  • Deschideți Mesaje, apoi deschideți textul grupului pe care doriți să îl părăsiți.

  • Atingeți antetul superior al conversației, unde sunt bulele inițiale.

  • Atingeți pictograma info.

  • Selectați Opriți această conversație și confirmați.

  • Atingeți Terminat.

  • Tu și ceilalți încă în discuție veți vedea că ați părăsit chatul de grup. Nu veți mai primi alte mesaje din acest text al grupului.

Dacă nu vedeți opțiunea de plecare, este posibil ca unii membri să nu utilizeze dispozitivele iMessages sau iOS. Încă puteți dezactiva conversația pentru a nu mai primi notificări din textul grupului:

Pentru a dezactiva un text de grup cu membri care nu utilizează iMessages:

  • Deschideți textul grupului. Atingeți antetul superior al conversației, apoi atingeți pictograma info.
  • Comutați pe Ascundere alerte. Apoi apăsați Terminat.

  • Acum, lângă convorbire, veți vedea o pictogramă de lună care înseamnă că a fost dezactivată.

  • De asemenea, puteți să glisați la stânga în chatul de grup din ecranul principal Mesaje pentru a selecta Ascundere alerte.

Cu acest sfat, veți putea să vă îndreptați atenția spre orice text de grup pe care doriți să îl părăsiți.

Top imagine de credit: Hrecheniuk Oleksii / Shutterstock.com